/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Beurzen & Evenementen

Optifuel Challenge 2019: en de winnaar is...

Via-Mobilis - le 04/11/2019 10:51 - Door
Beurzen & Evenementen Renault Trucks

16 oktober 2019 organiseerde Renault Trucks de internationale finale van de Optifuel Challenge in Lyon (Frankrijk). Tijdens de vijfde editie van dit evenement streden 25 chauffeurs uit even zoveel landen om de "zuinigste chauffeur" titel.

  Optifuel Challenge 2019: en de winnaar is...

  Het podium van de 2019 editie

  De deelnemers aan de Optifuel Challenge kregen punten voor twee opdrachten. De eerste, schriftelijke, opdracht bestond uit een aantal vragen op het gebied van zuinig rijden. Deze schriftelijke test besloeg slechts 10% van het uiteindelijke cijfer. De tweede opdracht was dus veel belangrijker: een rit van ongeveer 40 minuten op de openbare weg, achter het stuur van een Renault T High 480 (2019 model). De bedoeling was om zo min mogelijk brandstof te verbruiken.

  De Slowaakse Frantisek Oravec kwam als beste uit de bus, en werd hiermee de gelukkige winnaar van een T High 480 (2019 model) en een tegoedbon van €6000. Tweede werd de Poolse Piotr Krahel van het bedrijf Concept Cargo Logistics, die een tegoedbon van €3000 in ontvangst mocht nemen. De derde plaats van het podium werd ingenomen door de Franse deelnemer, van het bedrijf Transports Rollin. Hij ontving een tegoedbon van €1500.

  2 speciale prijzen

  De jury heeft tevens twee speciale prijzen uitgereikt. De eerste, de "fair play" prijs, is naar de Algerijnse Nabil Bedreddine en de Bulgaarse Plamen Ivanov gegaan, omdat zij beide opdrachten in een stralend humeur hebben volbracht. De "fun" prijs is naar een werknemer van Sunny Co Ltd gegaan, voor zijn uitmuntende gevoel voor humor.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....