/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Vrachtwagenfabrikanten

Volvo Truck Start: een app om de modellen FM en FH beter te leren kennen

Via-Mobilis - le 24/10/2019 09:05 - Door
Vrachtwagenfabrikanten Volvo Trucks

Volvo Trucks komt met een nieuwe app die speciaal bedoeld is voor vrachtwagenchauffeurs. De app, Volvo Truck Start gedoopt, vergemakkelijkt het besturen van de modellen FM en FH.

  Volvo Truck Start: een app om de modellen FM en FH beter te leren kennen

  Uitdagingen en tips voor de bestuurder

  Hoewel de app in eerste instantie op een game lijkt, blijkt het om een krachtige pedagogische tool te gaan met een gevarieerde inhoud. Zo kan de gebruiker verschillende uitdagingen aangaan. Door ze te proberen op te lossen komt hij in aanraking met allerlei informatie die hem helpen zijn rijstijl zuiniger, veiliger en efficiënter te maken. Elke innovatie van de Volvo FH en Volvo FM is in de app weergegeven. Ook biedt de app referenties die verwijzen naar het Volvo Driver’s Handbook (chauffeurshandboek), tips en zelfs een virtuele realiteit simulatie.

  VolvoTrucks Start heeft onlangs de derde prijs gewonnen in de « Best Project » categorie van de Learning Technology Awards. Deze internationale ceremonie looft ieder jaar prijzen uit voor de beste technologische oplossingen op pedagogisch gebied.

  Een informatieve app

  Volvo Trucks heeft deze informatieve app ontwikkeld met als doel om chauffeurs hun vrachtwagens op de best mogelijke manier te gebruiken. De vrachtwagenbouwer is van mening dat kennis van alle functionaliteiten en gebruikersregels van de modellen FH en FM bijdraagt aan een optimale rijstijl. De app kan hiermee toegevoegd worden aan de rijhulpen (ecologische rijstijl en optimaal capaciteitgebruik) die de fabrikant al aan zijn klanten aanbiedt.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....