Hoofdmenu
Mijn ledenpagina
Hoofdmenu
Services
Nieuwe vrachtwagens

Renault Trucks D en T: nieuwe versies 2019

ECI - le 27/12/2018 09:31 - Door
Nieuwe vrachtwagens
Renault Trucks

Renault Trucks lanceert twee nieuwe versies van zijn bekende modellen D en D Wide (goederendistributie) en T en T High (lange afstanden). Ze kunnen vanaf nu besteld worden bij de fabrikant.

Renault Trucks D en T: nieuwe versies 2019

D 2019: een nieuwe aerodynamica

Het accent is voornamelijk op de stroomlijn van de versies D 2019 en D Wide 2019 gelegd. De verbetering zou een lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot tot gevolg moeten hebben, wat een belangrijke verbetering is voor voertuigen die binnen de bebouwde kom worden ingezet. De nieuwe versie is uitgerust met een nieuwe cabinespoiler en zijspoilers van de laatste generatie. Dankzij deze uitrustingen stroomt de lucht makkelijker over en om het voertuig heen.

De beschikbare motoren voor de nieuwe modellen voldoen aan de toekomstige Euro 6 Step D regelgeving die in 2019 van kracht zal worden. Verschillende systemen dragen bij aan het rijcomfort en de veiligheid, zoals de Adjustable Speed Limiter (ASL) of de Adaptive Cruise Control (ACC).

T 2019: zuiniger en comfortabeler

Ook de Renault T 2019 en T High 2019 beschikken over motoren die voldoen aan de Euro 6 Step D. Ze zijn zuiniger in brandstofverbruik, zonder aan prestaties in te boeten. Het schakelen wordt verzorgd door de geautomatiseerde cruise control die de topographie van de weg analyseert. Beide modellen zijn tevens uitgerust met een nieuwe versie van het Eco Cruise Control systeem. Renault Trucks schat dat het brandstofverbruik 3% lager ligt dan dat van voorgaande modellen.

De cabine is afgewerkt met kwaliteitsmaterialen zoals carbon en leer. Klanten die dit willen kunnen vragen om een gepersonialiseerde afwerking.

 

Opmerkingen