Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Vrachtwagenfabrikanten

Iveco presenteert de Daily Limited Edition

ECI - 05/10/2018 10:46:09 - Door
Vrachtwagenfabrikanten

Iveco, aanwezig op de IAA vakbeurs in Hannover (Duitsland), heeft een gelimiteerde editie gelanceerd van één van zijn meest bekende modellen, de Daily, die dit jaar zijn 40e verjaardag viert. Er zullen slechts 500 exemplaren van de bedrijfswagen verkocht worden.

Iveco presenteert de Daily Limited Edition

40 ans geschiedenis!

Sinds 1978 is de bedrijfswagen van Iveco een betrouwbare factor op de markt van het goederenvervoer. In 40 jaar zijn er ongeveer 3 miljoen voertuigen verkocht in meer dan honderd verschillende landen. De Daily heeft meerdere prijzen en titels in ontvangst mogen nemen, waaronder die van "Bedrijfswagen van het jaar 2018", toegekend aan de Daily Blue Power.

Om veertig jaar lang op een topniveau te blijven, was de enige oplossing om constant gehoor te geven aan de nieuwe behoeften van klanten. De Daily heeft altijd geprofiteerd van de nieuwste technologische snufjes om optimaal te kunnen functioneren.

Een logische ontwikkeling naar een schoon voertuig

Klanten zijn meer en meer geïnteresseerd in duurzaam vervoer en mobiliteit. Iveco heeft zich dus logischerwijze tot milieuvriendelijker technologieën gewend voor de "schone" versie van de Daily, waarmee deze tot de top van duurzame bedrijfswagens behoort.

Omdat nieuwe regelgevingen het vervoer binnen de bebouwde kom aan banden hebben gelegd en de meest vervuilende voertuigen binnenkort geen toegang hebben meer tot stadscentra, ziet de toekomst voor de Daily Blue Power er rooskleurig uit!

 

Opmerkingen

Praktische informatie

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....