Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Vrachtwagenfabrikanten

De T High Renault Sport Racing : een gelimiteerde uitgave van slechts 99 exemplaren

ECI - 26/07/2018 14:16:28 - Door
Vrachtwagenfabrikanten
Renault Trucks

Renault Trucks en Renault Sport Racing hebben samengewerkt voor de ontwikkeling van een gelimiteerde uitgave van de T High Renault Sport Racing, die rijplezier in een hoog vaandel heeft staan. Er worden slechts 99 exemplaren van deze zeer speciale serie op de markt gebracht.

De T High Renault Sport Racing : een gelimiteerde uitgave van slechts 99 exemplaren

Een sportief en elegant model

Het voertuig beschikt over een 13 liter motor van 520 pk (382 kW), en een gerobotiseerde Optidriver versnellingsbak. Hiermee behoort de T High Renault Sport Racing tot de meest krachtige vrachtwagens van de markt. De vrachtwagen is uitgerust met een sportief design en is gespoten in de typische Sirius gele Renault kleur (met hier en daar glimmende zwarte elementen, zoals de zijspiegels, het Renault logo of de grille).

Zoals alle voertuigen van Renault Trucks is deze gelimiteerde uitgave te herkennen aan zijn genummerde kentekenplaat, die geproduceerd wordt in de fabriek van Bourg-en-Bresse (Frankrijk). Het voertuig is in het bezit van het Origine France Garantie keurmerk.

Comfort en design

De bedenkers van de T High Renault Sport Racing wilden niet alleen een krachtige, maar ook een comfortabele vrachtwagen ontwikkelen. De cabine heeft een platte vloer, zwarte leren stoelen en een leren stuur, afgewerkt met gele stiksels, net als de slaapplaats en de grondmatten. 

 

Opmerkingen

Praktische informatie

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....