Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe bedrijfswagens

Volkswagen en Ford overwegen een samenwerking

ECI - 05/07/2018 14:39:44 - Door
Nieuwe bedrijfswagens

19 juni j.l. hebben Volkswagen AG en Ford Motor Company aangekondigd een samenwerking te overwegen. Door hun know-how te bundelen zouden beide fabrikanten nog beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van hun klanten.

Volkswagen en Ford overwegen een samenwerking

Een samenwerking en de ontwikkeling van nieuwe bedrijfswagens?

Het Duitse Volkswagen AG en het Amerikaanse Ford Motor Company overwegen een samenwerking om hun positie op de bedrijfswagenmarkt te versterken en om beter gehoor te kunnen geven aan de wensen van hun klanten. Beide fabrikanten bestuderen momenteel verschillende projecten om samen een assortiment bedrijfswagens te ontwikkelen, dat beter voldoet aan de wensen van hun klanten. 

Een strategie om zich sneller aan de markt aan te passen

In een officieel persbericht legt Ford uit zijn reactiesnelheid op de ontwikkelingen op de bedrijfswagenmarkt te willen verbeteren, ondermeer door samen te werken met partners. Jim Farley, CEO van de groep, benadrukt het feit dat de eventuele samenwerking met Volkswagen AG voor beide partners een toegevoegde waarde biedt. Dr Thomas Sedran, die zich bezig houdt met de strategie binnen de Volkswagen groep, verklaart dat de sterke punten van beide fabrikanten interessante groeimogelijkheden bieden.

Tot nu toe is er weinig meer informatie vrij gegeven. In de nabije toekomst zal zonder twijfel meer bekend worden gemaakt over de op handen staande samenwerking.

 

 

Opmerkingen

Praktische informatie

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....