Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Beurzen & Evenementen

Iveco Service Challenge: welk reparatiecentrum is het beste?

ECI - 29/03/2018 11:23:02 - Door
Beurzen & Evenementen
Iveco

Na het succes van vorig jaar, organiseert fabrikant Iveco dit jaar weer de Iveco Service Challenge. Tijdens deze competitie strijden reparatieteams van het Europese Truck Stations netwerk tegen elkaar om uit te maken welk reparatiecentrum het beste is. Na meerdere rondes, die in januari begonnen zijn, zal een uiteindelijke winnaar aangewezen worden.

Iveco Service Challenge: welk reparatiecentrum is het beste?

Een echte uitdaging voor de teams van Iveco

Dit jaar is het vereisde niveau voor de deelnemers verhoogd. Vorig jaar werd er voornamelijk gekeken naar de duur van de reparatie, de beschikbaarheid van de onderdelen en de technische kwaliteiten van het team. Voor de 2018 editie hebben de organisatoren het beheer van terugroepacties en van reparaties binnen 24 uur aan de taken toegevoegd, en zullen de teams onderworpen worden aan een kwaliteitscontrole van de pechhulp. Net zoals in 2017 zullen de finalisten uitgenodigd worden in het klantencentrum in Turijn (Italië).

In 2017 heeft het Italiaanse team van Tentori Veicoli Industriali de titel behaald.

Een demonstratie van vakkundigheid

De Iveco Service Challenge is in het leven geroepen om toekomstige klanten van het merk te tonen dat ze kunnen rekenen op de kracht en vakkundigheid van zijn teams. De kwaliteiten van de monteurs worden voor het voetlicht geplaatst tijdens de reparatiewerkzaamheden in het kader van de challenge. Het is heel goed mogelijk dat de Iveco Service Challenge op den duur een interne certificering van de Truck Stations en hun medewerkers op zal gaan leveren.

 

 

Opmerkingen

Praktische informatie

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....