/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
Hulp nodig ?
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Vrachtwagenmarkt

Markttendensen tweedehands vrachtwagens 2022

Via-Mobilis - le 10/01/2023 16:20 - Door
Vrachtwagenmarkt

De advertentiesite Europa-Vrachtwagens.nl presenteert zijn jaarlijkse barometer betreffende de markttendensen voor de tweedehands vrachtwagen branche. Dit exclusieve onderzoek kan door iedereen geraadpleegd worden en geeft inzicht in de verwachtingen van kopers in 2022.

  Markttendensen tweedehands vrachtwagens 2022

  Exclusieve gegevens

  Europa-Vrachtwagens.nl is één van de grotere Europese advertentiesites voor tweedehands vrachtwagens, en de grootste in o.a. Frankrijk. Daarom beschikt de site over veel gegevens aangaande het zoekgedrag van professionals uit de vrachtwagenbranche. De barometer baseert zich op het totaal aantal geraadpleegde advertenties en zoekopdrachten op de website in 2022, om een zo realistisch mogelijk idee te geven van de verwachtingen van kopers van tweedehands vrachtwagens en bedrijfswagens.

  Naar welke vrachtwagens werd in 2022 het meest gezocht, wat waren in dat jaar de favoriete merken en hoe zag het gemiddelde kopersprofiel er uit?

  De barometer van Europa-Vrachtwagens.nl beschrijft het profiel van de gemiddelde vrachtwagenkoper in 2022: leeftijd, favoriete netwerken, koopcriteria, enz. De barometer geeft tevens een inzicht in de meest gezochte vrachtwagens, inclusief informatie over de meest gebruikte zoekcriteria: merk, assortiment, prijs, asconfiguratie, bouwjaar en kilometerstand.

  Deze kostbare informatie om de 2022 markt beter te begrijpen en te volgen is gratis te downloaden op de volgende pagina: https://www.europa-vrachtwagens.nl/news/barometer/2022.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....