/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
Hulp nodig ?
Hallo, log in
  Plaats een advertentie
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?

Vrachtwagenmarkt: Barometer betreffende de kooptendensen in 2022

Vrachtwagenmarkt: Barometer betreffende de kooptendensen in 2022

Ontdek ons exclusief onderzoek betreffende de favoriete zoekcriteria van kopers van tweedehands machines in Nederland in 2022.

U vindt alles wat u moet weten over de markt van tweedehands vrachtwagens.
De cijfers uit deze sector zullen geen geheimen meer voor u hebben!
Veel leesplezier!
Highlights uit het onderzoek
Highlights uit het onderzoek:
Dit onderzoek is uitgevoerd op vrachtwagens, trekkers en trailers en geeft u zicht op de kenmerken waar kopers het meest in geïnteresseerd waren. Carrosserieën, merken, assortimenten, prijzen, kilometerstanden, bouwjaren, aantal PK's en asconfiguraties: ontdek wat afgelopen jaar de verwachtingen van kopers waren.
Bent u journalist?
Het belang van de barometer:

Wat is het doel van dit onderzoek? Uw kopers beter leren kennen! Wist u bijvoorbeeld dat ze de voorkeur geven aan telefonisch contact boven contact per email? Welke merken zoeken ze het meest? Waar kijken ze het eerst naar als ze advertenties voor voertuigen raadplegen?

Ontdek hun belangrijkste selectiecriteria: in hoeverre is voor de koper de prijs belangrijker dan het merk van een tweedehands vrachtwagen? Wat zijn de andere belangrijke criteria? En wat zijn de markttendensen van 2022?

De cijfers geven een realistisch beeld van het type voertuig waar het meest naar gezocht wordt: vrachtwagens, trekkers, trailers en bedrijfswagens. Ons onderzoek geeft u alle details betreffende deze voertuigen: kippers, haakarmsystemen, bakwagens; waar wordt, per type voertuig, het meest naar gezocht? Welke merken en assortimenten zijn favoriet bij kopers? Ook zult u meer te weten komen over de meest gezochte kilometerstanden, prijzen, bouwjaren en asconfiguraties. Vindt alle pertinente cijfers betreffende vrachtwagens, zodat u beter weet waar potentiële kopers naar op zoek zijn!

Kennisvan de markt
Kennis
van de markt
Reële cijfers
Reële cijfers
Het beter begrijpenvan de verwachtingen van klanten
Het beter begrijpen
van de verwachtingen van klanten
Als u geïnteresseerd bent in de sector van zware voertuigen, dan is deze barometer de meest efficiënte tool om een idee te krijgen van het koopgedrag en de markttendensen.
Gebruik hem zoveel als u wilt!

Bent u vrachtwagenfabrikant?

Ontdek voor elk type voertuig het klassement van merken en assortimenten die op de occasionsmarkt het meest gezocht worden. Staat uw merk in de top 3 van meest gezochte vrachtwagens? Naar welk van uw assortimenten wordt het meest gezocht?

Vergelijk de barometer 2022 met die van de voorgaande jaren om een beeld te krijgen van de ontwikkeling op de tweedehands voertuigenmarkt, en de ontwikkeling op concurrerende markten.

Bent u een vrachtwagenverkoper?

Of u nou dealer of handelaar bent, de barometer zal u helpen om de verwachtingen en wensen van uw potentiële kopers beter te kennen en te begrijpen. Ontdek wat de beste commerciële argumenten zijn voor de verkoop van tweedehands vrachtwagens, wat het profiel is van de gemiddelde vrachtwagenkoper in 2022 en wat zijn koopgewoontes zijn. Ontdek wat de tendensen van het jaar waren, en raadpleeg de statistieken die u kunnen helpen bij het bepalen van de beste verkoopprijs voor elk type tweedehands vrachtwagen.

Maakt uw vrachtwagen deel uit van de meest gezochte vrachtwagens? Gebruik deze informatie om een prijs vast te stellen. Wilt u een aantal advertenties op de voorgrond plaatsen m.b.v. onze zichtbaarheidsopties? Gebruik de barometer om de meest pertinente advertenties hiervoor te selecteren.

Bent u vrachtwagenverhuurder?

De barometer onthult de meest gezochte vrachtwagenmerken en -assortimenten in 2022, maar ook de belangrijkste kenmerken die bepalend zijn voor de keus van een vrachtwagen (aankoop of huur). Bied uw klanten de beste huurvrachtwagens, die aansluiten bij hun wensen!

Wilt u een tweedehands vrachtwagen kopen?

De barometer is een nuttige tool om goede transacties af te sluiten. Staat uw favoriete vrachtwagen tussen de meest gezochte voertuigen? Wat zijn de criteria van andere kopers? Welk budget hebben ze over voor het kopen van een voertuig? Ons onderzoek geeft u een beeld van de verwachtingen van andere kopers en stelt u in staat de juistes keuzes te maken.

Als u handelaar bent kunt u de barometer ook gebruiken om een idee te krijgen van welke voertuigen u moet inkopen om ze makkelijk te kunnen doorverkopen.

Bent u geïnteresseerd in vrachtwagenveilingen?

Gebruik de informatie van de barometer om een idee te krijgen van de gangbare prijzen of om uw bezoek aan een veilig goed voor te bereiden.

Bent u journalist?

Ons onderzoek is gratis beschikbaar zodat hij door iedereen geraadpleegd kan worden. U kunt ieder jaar uw klanten op de hoogte brengen van de ontwikkelingen en tendensen op de markt van tweedehands vrachtwagens.

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....