/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Hoofdmenu
Mijn ledenpagina's
Hoofdmenu
Nuttige informatie
Kopen
Verkopen
Nuttige links
À propos de Via Mobilis
Hallo, log in
  Een advertentie plaatsen
Mijn ledenpagina's
Log in
Nieuw op de website?
Nieuwe vrachtwagens

De Volvo FH I-Save : 7% brandstofbezuiniging

Via-Mobilis - le 22/03/2019 11:58 - Door
Nieuwe vrachtwagens Volvo Trucks

Volvo Trucks heeft zijn FH I-Save vrachtwagen op de markt gebracht, waarmee aanzienlijk op het brandstofverbruik kan worden bezuinigd, zonder dat de snelheid in het geding komt. Het voertuig is sinds 11 maart 2019 te koop.

  De Volvo FH I-Save : 7% brandstofbezuiniging

  De D13TC motor

  Volvo Trucks heeft ervoor gekozen om de FH I-Save uit te rusten met een D13TC motor, met een vermogen van, naar keuze, 460 pk of 500 pk.

  De D13TC beschikt over meerdere systemen voor energierecuperatie en -optimalisatie, en biedt een verbeterd en automatisch rembeheer, waarmee tot aan 7% aan brandstof bespaard kan worden.

  De FH I-Save beschikt over andere voordelen, zoals een nieuwe versie van de achterassen, een geautomatiseerde schakelhulp en de ingebouwde I-See software.

  Lange afstanden

  Volvo Trucks wenst met de FH I-Save een oplossing te bieden voor "lange afstand" vervoerders, die de economische gevolgen ondervinden van de stijgende dieselprijzen en zeer gebaat zijn bij een besparing op de brandstofkosten, zonder dat dit ten koste gaat van de rijeigenschappen.

  Vervoerders die jaarlijks meer dan 120.000 km afleggen zijn de doelgroep voor de FH I-Save. Volvo Trucks beoogt aan te tonen dat hoe meer kilometers de FH I-Save aflegt, hoe groter de brandstofbesparing is.

   

   

  Opmerkingen

  Uw emailadres zal niet op de website verschijnen.

  Uw persoonlijke gegevens zullen nooit doorgegeven worden aan derden.

  Uitschrijven mogelijk door te klikken op de link “Uitschrijven” in onze nieuwsbrief of door een mail te sturen naar: info@via-mobilis.com

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

  Het laatste nieuws

  Even geduld a.u.b....