Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Beurzen & Evenementen

Iveco presenteert zijn assortiment lng voertuigen aan de Europese ministers

ECI - 17/05/2018 11:07:35 - Door
Beurzen & Evenementen
Iveco

Fabrikant Iveco was aanwezig tijdens de 2018 editie van de TEN-T dagen, die van 25 t/m 27 april werden gehouden in Ljubljana (Slovenië). De fabrikant heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn gehele aanbod aan lng voertuigen te tonen (vrachtwagens, bedrijfswagens en bussen).

Iveco presenteert zijn assortiment lng voertuigen aan de Europese ministers

Europese ontmoetingen rond het thema transportpolitiek 

De afkorting TEN-T staat voor Trans-European Transport Networks. Het betreft hier een top die in het teken staat van transportpolitiek binnen Europa, en wordt georganiseerd door DG Move van de Europese Commissie. Tijdens de top komen Europese ministers van Transport, leden van het Europees parlement en spelers uit de sector bij elkaar en worden verschillende problematieken behandeld, zoals digital connectivity of alternatieve brandstoffen.

Iveco, Europees leider op het gebied van lng voertuigen

Op het gebied van alternatieve brandstoffen is Iveco een grote speler en was daarom als enige fabrikant aanwezig op de TEN-T top van april j.l. Het merk heeft het publiek voertuigen getoond die zijn uitgerust met de "Natural Power" technologie.

Zo was het mogelijk de "international van of the year 2018" (Daily Hi-Matic Natural Power) of de Stralis NP 460 te testen. Laatstgenoemde is in december verkozen tot "Low carbon truck of the year". Het openbaar vervoer assortiment werd vertegenwoordigd door de Crossway Low Entry Natural Power bus.

 

 

Opmerkingen

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....