Mijn ledenpagina

Inloggen | Opslaan

Nieuwe vrachtwagens

Actros1 : een gelimiteerde serie voor het Verenigd Koninkrijk

ECI - 22/03/2018 14:49:19 - Door
Nieuwe vrachtwagens
Mercedes

Mercedes-Benz heeft recentelijk de komst aangekondigd van de Actros1, een serie die speciaal ontwikkeld is voor de Engelse markt. Van de vrachtwagen zijn slechts 100 exemplaren geproduceerd, die sinds maart 2018 verkocht worden. De fabrikant belooft de toekomstige eigenaren een exclusief model, dat is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes.

Actros1 : een gelimiteerde serie voor het Verenigd Koninkrijk

Ontwikkeld voor lange afstanden

De Actros1 is in eerste instantie ontwikkeld voor de specifieke behoeften van vrachtwagenchauffeurs. De vrachtwagen is efficiënt, betrouwbaar en zeer comfortabel. Mercedes-Benz heeft ervoor gekozen deze exclusieve serie uit te rusten met een ruime cabine met comfortabele stoelen, een bed met premium matras en standaard elementen die het dagelijks leven van de chauffeur vergemakkelijken (koelkast, magnetron...). Het voertuig is bestemd voor lange afstanden.

Een verzameling technologische snufjes

Om van de Actros1 een eye-catcher te maken heeft Mercedes-Benz niet geaarzeld om zijn nieuwe vrachtwagen uit te rusten met de nieuwste en meest efficiënte technologische snufjes. Dankzij zijn Security Pack met de ABA 4 remhulp en voetgangers- en gevarendetectie is de Actros1 in staat om het risico op ongelukken drastisch te verminderen. Deze gelimiteerde serie is tevens uitgerust meteen  motor van de nieuwste generatie waarmee tot 5% brandstof bezuinigd kan worden. De Actros1 beschikt over een aantrekkelijk design en een bijna onbegrensde connectiviteit (Bluetooth, GOPS, radar, Klantensupport...)

De Mercedes-Benz Actros1 is exclusief ontwikkeld voor vrachtwagenchauffeurs uit het Verenigd Koninkrijk en wordt daar sinds maart 2018 verkocht. De gelimiteerde serie bestaat uit slechts 100 exemplaren, en zal snel uitverkocht zijn.

 

 

Opmerkingen

Praktische informatie

Het laatste nieuws

Even geduld a.u.b....